Koulutuksia

Valkoiset Siivet tarjoaa kursseja ja koulutuksia ryhmille tilauksesta sekä yksilöohjauksia yksityishenkilöille, työntekijöille erilaisissa työpaikoissa ja erilaisille ryhmille.

Lauletaan yhdessä rauhallisia, perinteisiä ja tunnelmallisia lauluja omia tunteita ja ajatuksia kuunnellen.

Tehdään harjoituksia kehon, äänen ja mielen hyväksi.

Motivoidutaan käyttämään laulamista ja hyräilyä sekä tietoista musiikin ja äänimaailman valintaa hyvinvoinnin tukemiseksi.

1. Kursseja

Kurssit sopivat yksityishenkilöille, jotka haluavat rauhoittua ja saada voimia ja iloa arkeen. Saat aikaa itsellesi, opit kuuntelemaan omaa itseäsi ja omia tunteitasi sekä laulamaan helposti.

face face
face face
Kuvat: © Tiina Tähdenvalo

2. Koulutuksia

Koulutuksia ja työelämän kehittämisprojekteja, joissa käytetään laulamista, hyräilyä ja musiikin kuuntelua asiakkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnin tukemiseksi ja edistämiseksi.

Koulutukset sopivat työntekijöille erilaisissa hoito- ja palvelualan työpaikoissa, vapaaehtoistyötä tekeville sekä erilaisille ryhmille. Koulutukset ovat yhdessä olemisen ja rauhoittumisen paikkoja, joista on iloa sekä osallistujalle itselle että hänen lähipiirilleen.

"Koulutus oli kuin keidas työpäivän keskellä."
- työntekijä vuodeosastolla

3. Henkilökohtaisia koulutuksia

Henkilökohtaisia koulutuksia sopimuksen mukaisesti.

Tavaramerkit: Ilo Laulaa ® ja Ilon laulu ®

Valkoiset Siivet - palveluiden yhteydessä käytetään rekisteröityjä tavaramerkkejä Ilo Laulaa ® ja Ilon laulu ®. Tavaramerkkejä on lupa käyttää ainoastaan Tiina Tähdenvalon ja Valkoiset Siivet nimien yhteydessä. Luvan käyttämiseen myöntää Tiina Tähdenvalo, Valkoiset Siivet.

Tutustu

Esite 1: Esite Valkoiset Siivet (pdf)

Esite 2: Ilo Laulaa ® ja Ilon laulu ® - palveluita (pdf)

Palautteita koulutuksista (pdf)

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä teille sopiva koulutus- tai kurssitilaisuus.

Copyright © Tiina Tähdenvalo 2019 - Oikeudellinen huomautus